Undskyld stilheden ..

Titel el ej , du stadig den dejligste dreng …

img_3897Nå, nu det 2 gang vi har været ved den nye kiropraktor , og igen vrikker , knækker og vrider hun i vores lille Mace, puuuh sys det lyder noget voldsomt, med alle de knæk..

det frusterende at alle dem vi kommer til siger , “Åårrh jeg ville ønske i var kommet noget før”  fordi vi har efterhånden været hos så mange at han selvfølgelig er blevet et helt år ældre .. men vi gør alt hvad vi kan , lytter til alle de råd , og gode ideer som folk har rundt omkring , bare fordi vibhar et lille bitte håb om at Mace kan lære at falde i søvn ..

Det sidste vi trods alt har fået af vide er at, Mace er det man kalder et kiss kidd barn , han er simpelthen en dreng som konstant er i alarm, og hans nervesystem er hele tiden oppe at køre, så han kan slet ikke finde ud af selv at falde i søvn, slet heller ikke trøstes hos os, nej han sidder Max 5 sek og så vil han ned igen. Han vil bestemt ikke holdes eller nusses med, så det skal vi til at lære ham..

Hun mener at jo mere vi tar styringen og holder ham hos os når han er ked , og først sætter ham ned når han er faldet til ro, el når vi synes det er okay at komme ned , først der skal vi slippe ham og stoppe med at synge nynne og nusse om ham. Det skal være os der bestemmer, og IKKE HAM ! Li der da hun fortalte om det , ga det hele pludselig mening, han skal jo lære og “falde ned” istedet for hele tiden at køre videre som sådan en Duracell kanin 😂

Så det må komme an på en prøve , føler mig som den ondeste mor , men tænkt nu hvis det bare er det som skal til ….

kender i noget til ordet kiss kidd børn ??

kom gerne med jeres holdning omkring alt det her med at sætte en titel på ens unger , alle børn idag ,  skal jo puttes i bokse 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld stilheden ..