Har lyst til at smide håndklædet i ringen og køre min vej ...

Ud med sutten 🙈

Nå mor her tænkte da lige her til aften at vi ku ta kampen mod sutterne , nok verdens dårligste ide kl 21.00 om aftenen 🙁

Tænkte bare at nu var kl alligevel då mange så må han være træt og nemmere falde i søvn, meeen jeg blev klogere ..

Vi har siden han var 2,5 år fået at vide , at han skulle af med sutten, os fordi hans tænder var begyndt at stritte ud af. Han havde allerede fået den sædvanlige suttemund desværre 🙁

Men han ELSKER ELSKER DEN SUT! Det er umuligt at forstille sig ham , uden en sut i munden el hånden ..

image

Vi startede for godt et par mdr siden allerede , ved at forberede ham, minde ham om gang på gang at nu skulle han os snart af med sutterne og han valgte selv at enten skraldebilen skulle ha dem el også skulle en stor lastbil have dem.
Og han var blevet rigtig glad for tanken, og havde stort set ikke en sut i hånden el munden hele dagen , på nær når han skulle sove til middag og til nat.

Men her til aften tog vi kampen, og vil sige det gik overraskende “nemt” han græd og græd og græd , og i starte sad jeg og nussede, kyssede og aede ham , men ku se han bare blev mere og mere ked og gal på mig ..
Tænkte hvad gør jeg , jeg går nedenunder og lader ham skrige af, og til sidst efter 10/15 min ca. Kaldte han MOOAARR ..
Kom op til ham og han var mega ked og ville gerne ha sutten, jeg sagde du har jo din nussepude , den må du gerne beholde ..
Han ville ikke acceptere det ..
Hmm tænkte ku være han ville høre om mine tanker istedet for alt det medlidenhed.

Ganske rigtigt, begyndte at fortælle om da jeg var barn, at jeg også blev meget ked af det, da jeg var en lille pige og min mor sagde jeg ikke skulle bruge sut længere, han lyttede og sagde “okay mor , var du også ked af det , jeg tror sutten savner os mor”
Han er simpelthen så dejlig ❤️
Overbeviste ham om at når han ikke brugte sut længere, måtte han vælge lige hvad han ønskede sig i en legetøjsbutik , og så var det som om der faldt ro over land. Han var mega træt og lagde sig ned.
Holdt ham i hånden og nussede ham på ryggen, og puf puf ..
Nu sover han … Wwweee 👏👏👏 …
Men vil sige pyyhha har helt ondt i maven , synes det er så synd for ham , men står os fast i beslutningen , nu det sku nu ..

Pyyuh sku bare lige ha det hele ud , føler mig som verdens dårligste mor , håber bar det holder 🙈😩
Hvad har i andre brugt af tricks ?
Kom gerne med gode ideer og hjælp til hvordan man vænner de unger af med deres sutter ??? 🙏☀️
Go weeekend , nu den ligesom skudt igang!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har lyst til at smide håndklædet i ringen og køre min vej ...